Betsoft Gaming Expanded Spanyol ngarsane liwat RETAbet Bukak
Toto

Betsoft Gaming Expanded Spanyol ngarsane liwat RETAbet Bukak

Supplier konten kasino sing dipimpin seluler Betsoft Gaming ngumumake game kasebut saiki urip karo operator liyane sing dilisensi Spanyol, RETAbet.es, amarga perusahaan terus ngupayakake strategi ekspansi.

Kepengin lan Keperluan Pemain Kaping pisanan
Peluncuran portofolio judhul slot Betsoft Gaming sing menang penghargaan karo RETAbet kalebu rilis populer kayata Sugar Pop lan Chilli Pop seri, Mystic Book of Darkness lan game bal-balan Hat Trick Hero sing saiki kasedhiya kanggo pemain Hongkong Prize ing iGaming. merek.

Ngomentari peluncuran kasebut, Alvaro Gonzalez, pangareping pejabat pemasaran RETAbet, negesake pentinge operator kasino online supaya terus-terusan berinovasi kanthi ngantisipasi kepinginan lan kabutuhan pemain lan nggawe manawa ngirim.

“Nggarap account global kaya Betsoft penting banget minangka Betsoft slot njamin kanggo engagement lan penylametan customer,”Gonzalez terus, nggawe percoyo sing pemain RETAbet bakal appreciate Betsoft isi game.

Bukak karo RETAbet minangka bagéan saka strategi expansion Betsoft Gaming ing Spanyol minangka negara dadi fokus saka strategi wutah anyar saka supplier game wiwit wis liwati ketat ISMS Audits lan nampa otonomi kanggo operate.

Seneng duwe kesempatan kanggo nggarap RETAbet, kepala manajemen akun Betsoft Gaming Anastasia Bauer mbatesi manawa operator iGaming “pangenalan merek sing kuwat karo pelanggan Spanyol, uga kehadiran online sing signifikan” ing Spanyol bakal dadi dorongan kanggo Betsoft. Game game ing yurisdiksi lan menehi pangembang “akses menyang demografi pemain anyar.”

“Kita seneng banget bisa maju karo dheweke,” ujare Bauer.

Spanyol lan Pasar Eropa Liyane
Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing pasar Spanyol, RETAbet iku salah siji saka operator game diadegaké ing negara, karo ngarsane liwat 2.300 TCTerms Pragmatic Demo saka Advertisement ing kasino, panggonan dilisensi lan panggonan hiburan, lan operasi online ngarahke ing njamin safety maksimum. kanggo pemain.

RETAbet yakin suksese asale saka model bisnis sing dibangun ing integrasi vertikal lan ngidini adaptasi karo spesifikasi pasar lokal.

Bukak karo RETAbet ngembangaken Betsoft Gaming ngarsane ing Spanyol lan langkah paling anyar saka strategi expansion Eropah-fokus perusahaan kang weruh supplier slot ngetik Romania lan pindho mudhun ing Belgium bubar.

Ing wulan September, Betsoft Gaming gabung karo merek kasino online saka grup gambling berbasis Gibraltar 888 kanggo nyedhiyakake penawaran ing Keluaran Sidney Romania, sing nampilake slot sing menang penghargaan kayata Take the Bank, Book of Darkness, Stacked, lan Primal Hunt ing platform 888casino.

Sasi sadurungé, Betsoft Gaming ditambahi ngarsane ing yurisdiksi Eropah liyane, Belgium, liwat persetujuan karo PepperMill Casino kanggo daya penawaran casino account karo Thai Blossoms, 88 edhan Fortune, Bali menyang Paris, lan judhul populer liyane.